Nu ratați ofertele speciale
Doar între 10 noiembrie și 10 decembrie
Primiți între 1% și 5% bonusuri pe cardul de fidelitate
Cumpărați de la iSpace — obțineți mai multe bonusuri.
Acumulați bonusuri și plătiți până la 30% din costul oricărui produs!

Momentul ideal pentru
a cumpăra avantajos

Momentul ideal pentru
a cumpăra avantajos

Cumpărați dispozitive avantajos
Aceste produse vor fi disponibile pentru comandă în curând.
Lăsați datele dvs. de contact și vă vom notifica imediat.

PRINCIPALELE MOTIVE
DE A COMANDA DE LA іЅрасе
ÎN TIMPUL BLACK FRIDAY

PRINCIPALELE MOTIVE
DE A COMANDA DE LA іЅрасе
ÎN TIMPUL BLACK FRIDAY

ABONAȚI-VĂ LA iSpace PE REȚELELE DE SOCIALIZARE

Fiți primii care aflați despre cele mai actuale oferte.

Apple Black Friday 2023

Dacă intenționați să faceți achiziții mari în această toamnă, vă recomandăm să așteptați momentul potrivit. Se apropie cea mai „neagră” zi a anului! Asta înseamnă că în întreaga lume vor avea loc reduceri grandioase. Magazinul iSpace din Moldova nu va face excepție: între 10 noiembrie și 3 decembrie, fanii mărcii vor putea cumpăra produse Apple originale la prețuri reduse.

Când va avea loc Black Friday din 2023 în Moldova?

Termenul de Black Friday a apărut pentru prima dată în anii '60 în Philadelphia. A fost folosit pentru a denumi blocajele puternice de trafic după Ziua Recunoștinței. Americanii călătoreau în diferite orașe, creând astfel blocaje infernale și o „zi neagră” pentru poliție.

Ulterior, Black Friday a câștigat o interpretare mai pozitivă. Într-adevăr, în ziua de vineri după Ziua Recunoștinței, se lansează sezonul de reduceri de Crăciun în toate magazinele. Sărbătoarea are loc în a patra joi din noiembrie. Astfel, Black Friday cade în intervalul 23-29 noiembrie și poate dura o zi sau o săptămână întreagă, în funcție de politica fiecărui magazin în parte.

De asemenea, în 2013 a avut loc prima ediție a Black Friday în Moldova.

Ce să cumpărați de Black Friday la iSpace?

Între 10 noiembrie și 3 decembrie, fanii Apple vor avea oportunitatea de a achiziționa dispozitive la care au visat de mult timp la prețuri semnificativ reduse față de alte zile! Experții iSpace știu de ce aveți nevoie și au creat oferte tentante, Apple AirPods de la 2 599 lei cu un avantaj de până la 800 lei, Apple Watch SE de la 5 899 lei cu un avantaj de 1000 lei.

Nu ratați șansa de a obține produse de top Apple la prețuri reduse: Mac, iPad, iPhone, Apple Watch, AirPods. De asemenea, sunt disponibile accesorii pentru dispozitivele Apple: sticlă de protecție pentru iPhone, tastaturi pentru iPad, adaptoare pentru Mac, inclusiv și de la alți producători.

Accesați catalogul ispace.md pentru a vedea lista completă a dispozitivelor aflate în promoție. Puteți să vă faceți cumpărăturile online, cu livrare în toată Moldova: Bălți, Comrat, Soroca, Briceni - vom livra în orice colț al țării. Și dacă aveți posibilitatea să ne vizitați, vă așteptăm cu drag în unul dintre magazinele fizice iSpace.

Cum să cumpărați tehnologia Apple avantajos de Black Friday?

Numărul de reduceri poate fi copleșitor. Pentru a vă concentra asupra produselor de care aveți cu adevărat nevoie, faceți o listă de dorințe. Puteți răsfoi în prealabil catalogul de pe site-ul ispace.md și să salvați linkurile către produsele necesare.

Și, de asemenea, fiți pregătiți să reacționați rapid, deoarece cantitatea de produse promoționale este limitată. Cele mai mari reduceri vor fi "răpite" în primele ore ale vânzărilor. Cu cât așteptați mai mult, cu atât crește probabilitatea ca produsul să nu fie disponibil.

De ce ar trebui să acordați atenție vânzării de Black Friday de la Apple în 2023, organizată de iSpace?

Multe magazine oferă reduceri la tehnologia Apple de Black Friday.

Dar iSpace are cel puțin două avantaje semnificative:
  • Vindem doar echipamente Apple noi și originale, cu garanție oficială de la producător;
  • Oferim cele mai bune condiții de achiziție în rate și prin sistemul Trade-in.
Black Friday la iSpace este cea mai bună șansă a voastră de a face o achiziție dorită la cel mai avantajos preț!
Дни
Часы
Минуты
Секунды