MasterClass
În zilele noastre, toată lumea dorește să facă fotografii frumoase cu ajutorul smartphone-ului. Dar pentru unii, aceasta nu este doar o pasiune - este o meserie. Și cele mai bune instrumente pentru fotografia mobilă provin de la brandul Apple.

Vom descoperi de ce fotografilor le place atât de mult tehnologia Apple în cadrul unui masterclass organizat în colaborare cu iSpace și renumitul fotograf Lina Burbuli.

Lina are o experiență de peste 5 ani în domeniu și a oferit numeroase consultanțe și traininguri pentru fotografi începători, a fost publicată în reviste de prestigiu și a colaborat cu mărci precum Sabina Stepanova, Blessed Femme, Vitta Prive, Doris, Motiko.
Cum tehnologia Apple ajută fotograful?
Speaker: Lina Burbulya
Data: 23 iunie, ora 18:00
Locație: 31 august 1989, 103
Intrare: gratuită, pe bază de programare
Programul master-class-ului include:
Dezvăluirea secretului unor fotografii comerciale frumoase realizate cu iPhone;
Exemplificarea diferenței dintre formatele RAW, Apple ProRAW și JPEG;
Partajarea experienței noastre în procesarea fotografiilor pe un MacBook.
Masterclass-ul nostru vă va învăța cum să realizați fotografii captivante și naturale cu ajutorul iPhone-ului și chiar videoclipuri "cinematografice". Clienții dumneavoastră vor adora materialele video și secvențele din culise. Veți fi capabili să editați înregistrările atât pe iPhone, cât și pe MacBook pentru a evidenția detaliile fotografiei și pentru a realiza retușuri de înaltă calitate.